NY for Dell 2,5" HDD med Filler Blank TW13J 0TW13J

NY for Dell 2,5" HDD med Filler Blank TW13J 0TW13J

kr91.97 kr55.18
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: hårdt drev, dell laptop, hp pavilion sata harddisk stik kabel, menoria ram notebook, micro ssd, for hyundai terracan, EMC, hp printer, hp bærbar, hjørne svejse.

for Dell 2,5" HDD med Filler Blank TW13J 0TW13J

Hvis din model ikke findes på listen ovenfor, vil vi ikke være ansvarlig for eventuelle problemer med kompatibilitet.Hvis der er nogen usikkerhed, bedes du kontakte personale i gang.

Før du køber varer, bedes du venligst: 1. Bemærk sørg for, at den model af ordren. 2. Vi har udført en test på 100% før afsendelse.Hvis produktet har et problem under transporten, bedes du underrette os umiddelbart efter at have modtaget produktet. 3. Vores produkter har gode udseende og funktion.Du kan placere en ordre med 100% garanti.Jeg garanterer, at alle mine produkter er gode. 4. Må ikke øge polemik, fordi produktet er for gammel.Vi har detaljerede instruktioner.Hvis du ikke kan acceptere det, skal du ikke placere en ordre, for at undgå unødvendige konflikter.Tak! 5. Nogle produkter er helt nye, hvis bestanden har nye lager, vil vi sende alle nye produkter, hvis det nye lager er udsolgt, vil vi sende den gamle produkter.De fungerer på præcis samme!ingen forskel! 6. Produktets kvalitet er den højeste.Hvis du ikke er tilfreds med den købte vare, bedes du kontakte vores customer service team.ASAP.Vi vil give dig med betingelser for returnering og refundering service poster i henhold til dine krav.

  • Model: KN-0TW13J
  • Pakke: No
  • Model-Nummer: 0TW13J
  • Type: Kabel-Adapteren