Multifunktionelle Kontor, Skrivebord Pad Pink Desk Top Cover Måtten,værdiboks til bærbar Doodle Bruser Pad,skriveblok Til Bruser at Skrive Mat

Multifunktionelle Kontor, Skrivebord Pad Pink Desk Top Cover Måtten,værdiboks til bærbar Doodle Bruser Pad,skriveblok Til Bruser at Skrive Mat

kr41.39 kr16.55
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: skrivebord fold, samlet stationære computere, blød laptop tabel, musemåtte pink, mus, mat mus, spil mouse pad, sort pad, gamer mause pad, komiske musemåtte.

Multifunktionelle Kontor, Skrivebord Pad Pink Desk Top Cover Måtten,værdiboks til bærbar Doodle Bruser Pad,skriveblok Til Bruser at Skrive Mat

Beskrivelse:

1. Dobbelt-sidet brug: Hver side har en anden farve, er alle måtter er lavet af det samme materiale, begge sider er specielt designet, 2 i 1 reception måtten, bare vende den til at bruge.

2. Nem at rengøre: lavet af holdbart PU læder, bare tørres af med en klud, let at rengøre.Hvis der er for meget snavs på måtten, en våd klud, der er at foretrække.

3. Bred flade brug.Størrelsen er omkring 80*40cm/31.50*15.75 tommer, hvilket er nok til at holde en bærbar computer, mus og tastatur.De store desktop musemåtte er en fremragende assistent til at holde bruser ren.

4. Beskytte dit skrivebord.Vandtæt, olie-bevis, beskytte glas og træ tabel fra ridser, pletter og spild.

5. Ingen musemåtte er nødvendigt.Det kan bruges som en mus, tastatur, hvilket kan give en behagelig støtte overflade til dine hænder, når du skriver, at skrive og bruge musen.Høj-smager syntetisk læder tilføjer elegance til din arbejdsplads.

Specifikation:

Materiale: PU

Størrelse: 80*40cm/31.50*15.75 tommer

Farve: pink og blå, blå og gul, sort og rød, blå og sølv

Egnet for: office desktop-computer

Produkt Liste

1*Kontor, Skrivebord Pad

Hvis du ønsker orden i stor mængde, bedes du kontakte os.Vi vil tilbyde en bedre pris til dig!

1. Vi sender pakke ud inden for 3 hverdag efter, at betaling er klar.

2.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse

3.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.

5.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen andget tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element i din possessionmore end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er NOEXCEPTIONS!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den oprindelige tilstand andpackaging med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.krabaskens.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

1.12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage,hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI HAR IKKE REPARATION ELLER

3. UDSKIFTE DELE MED UDLØBET GARANTI.

4.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.krabaskens.dk!

1. Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du klassificere de oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) på www.krabaskens.dk med en"PERFEKT 5 STJERNER" og efterlade os en positiv feedback.Vi vil også gøre det samme for dig.

2.Hvis du ikke er tilfreds med den transaktion, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.

3.Vi arbejder hårdt på at sikre, www.krabaskens.dk Kunden er 100% Tilfreds, og løse eventuelle problemer for dig.Vi tror på, at alt kunne løses med kommunikation.Vi vil være her for at tilbyde den bedste service for dig.4.Alle e-mails og beskeder vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien.

  • Model-Nummer: skrivebord mat
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

5

Rugs of excellent quality. Beyond my expectations.