FAMILIFE Nail Clipper Set – Rustfrit Stål Skrå Side Toenail Clippers Sæt, Stor Negl Clippers, Tånegle Clippers S

FAMILIFE Nail Clipper Set – Rustfrit Stål Skrå Side Toenail Clippers Sæt, Stor Negl Clippers, Tånegle Clippers S

kr85.10
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: nipper tånegle, klip til søm, beone nail clipper sæt, indgroet toenail værktøj, manicure pedicure nail care kit sæt, for indgroede negle, nail clipper skrå, cutter søm, røde tånegle, dispenser for olie silikone.

FAMILIFE Manicure Sæt - Udsøgt Rustfrit Stål, Slidstærke,Korrosionsbestandige,Skarpe,Hårde Og Holdbare.

✔ Manicure Kit kan opfylde dine daglige behov, tage sig af dine fingernegle og tånegle, ansigt med lethed og komfort. ✔FAMILIFE er en professionel producent af manicure sæt.Vi er forpligtet til fremstilling udsøgt, holdbar, bærbare, komfortable og pålidelige skønhed værktøjer. ✔Hvert værktøj af negle kit er produceret ved omhyggelig processen med at skære for at gøre sikker på, at det kan bruges mere komfortabelt. ✔Lille størrelse af plejemidler kits gør den transportabel og let,som er let at bære,som er en fantastisk rejse og hjem! ✔Den smukke sag er en stor gave til dig selv, din kæreste, og familie og venner!

Om produkterne

※Perfekt Søm Trimning:FAMILIFE nail clipper sæt indeholder negleklipper, toe nail clipper & skrå negleklipper og kommer med en sort mat gave tin box, det er perfekt til at tage det til din taske, når du er på rejse, til enhver tid og hvor som helst dette sæt kan give dig det rigtige værktøj til jobbet. ※Ergonomi: FAMILIFE Søm Cutter Sæt med komfortabel ergonomisk form til håndtaget, så du behøver ikke grave dine hænder ind i kanter; Den buede vinger kant skabe den bedste pasform langs form af negle, kan du netop trim dine fingernegle og tånegle. ※Solidt Rustfrit Stål: FAMILIFE Manicure sæt med robust zink legering af rustfrit stål præcision vinger og Anti-Slip håndtaget for at undgå bøjning og glider problem. ※Knivskarpe blade:Efter gentagne slibning og polering, skæret af den nail clipper er helt på linje og gør kniven meget skarp, og neglen er glat efter trimning, uden at rive eller zigzag søm. ※En Gave Til Din Kæreste, Familie, Ven:Rustfrit Stål manicure kit ville gøre en ideel til stede (festival, jubilæum, fødselsdag, ægteskab) til familie og venner.vi tror, de vil være glade for at have sådan en usædvanlig gave.

FAMILIFE Rose Gold 3 stykke Nail Clipper Sæt

Vores negleklipper angive omfatter 1x lille negl, 1x stor toenail clipper og 1xoblique nail clipper.Rustfrit stål af høj kvalitet materiale med glat steg desgin gøre dem mere attraktive og holdbare.Som en ekstra sikkerhed funktioner omfatter en speciel sort mat metal tilfælde, Det er den bedste gave til din familie, venner, kæreste.Der er en svamp beskyttelse groove indeni, som kan forhindre dig fra at blive skåret, når du gå for at få søm clipper, og kan også forhindre kollisionen mellem de negleklipper.

  • Element Type: Clipper & Trimmer
  • Størrelse: 3pcs
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Type: Manicure Værktøj
  • Anvendelse: Tå
  • Model-Nummer: L0581