Digital Vækkeur,toilet, Stort LED Display Elektroniske Ure med Temperaturen Opdage Moderne Spejl Bruser vægur

Digital Vækkeur,toilet, Stort LED Display Elektroniske Ure med Temperaturen Opdage Moderne Spejl Bruser vægur

kr136.67 kr99.76
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: bil ur, se, uret desktop elektronisk led, ur til spejlet, uret tabl, vækkeur spejl, mænd minimalistisk ur, vækkeur led, vækkeur led spejl, vækkeur ciffer.

Moderne design og spejl overflade] Den moderne digitale vækkeur med spejl overflade og stilfulde design er perfekt til hjemmet udsmykning.LED sn er klar og kan også bruges som et spejl.

[Multi-function] alarm, snooze-funktion. 12 eller 24 timers display, temperaturvisning i Celsius og Fahrenheit (Celsius / Fahrenheit), indendørs fugtighed: 20%-95%.Der er tre søde piger emojis, der repræsenterer komfort.Beskytte dit helbred, ligesom en partner.

[USB oplader] Der er en USB-port på siden af uret, som kan oplade mobiltelefoner, tablets eller andre USB-enheder, mens du sover.

[4 lysstyrke justerbar] Automatisk dæmpning i forhold til den omgivende lys.Du kan justere fra lav til høj lysstyrke lysstyrke, der er brugervenlig om natten og vil ikke irritere øjnene.Du kan også justere lysstyrken manuelt.

[Nem at bruge] Der er en væg-monteret type og to net på bagsiden af alarmen.Du kan hænge det vækkeur på væggen eller løse det på skrivebordet stå.

farve:sort

materiale:ABS

Pakkens Indhold:

1 x vækkeur

1 x USB-datakabel

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)