Bordløber Moderne Minimalistisk Hvid Dug Dug Middagsbordet Luksus Home Decor Og Hotel Tabel Bed Løbere

Bordløber Moderne Minimalistisk Hvid Dug Dug Middagsbordet Luksus Home Decor Og Hotel Tabel Bed Løbere

kr139.79 kr96.44
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: glædelig påske bordløber, dække tabl, dugen er vandtæt, flamingo hår, for tabel dug, spisebord ben, bryllup dekoration telt, boho indretning, bed runner hotel, byd.

Beskrivelse:

Bordløber,der er egnet til mikrobølgeovne, køleskabe, natborde, TV-shows, computer covers.

Anyway ,du kan bruge det hvor som helst du gerne indretning din søde hjem.

Materiale: 70%bomuld+30% bomuld

Farve: som billedet viser

Funktion: Mode ,Blød ,Dejlig

Anvendelse: Hjem, hotel, bryllupsfest

Package : 1 x bordløber

Bemærk:

På grund af lys-og tv forskel, den farve, der måske er lidt forskellige fra det billede.

Bemærk, at 1-3cm forskelle på grund af manuel måling.tak skal du have.

NOTE(følgende er meget vigtigt, bedes du læse den omhyggeligt!!!!)

1. Om leveringstid

Leveringstider kan variere, afhængigt af logistik.Vi lover at levere inden for 60 dage af din meddelelse om levering (ikke din ordre payment tid), som for eksempel betaling af dato 28 Marts 2019. Vi er forpligtet til levering af 28 Maj 2019. Hvis du ikke kan acceptere denne regel, så køb det omhyggeligt.

2. Om den skønnede leveringstid

Systemet forudsiger, leveringstid baseret på big data.Det er kun til reference.Det kan være for tidligt, men det kan blive forsinket.For eksempel, den anslåede leveringstid til ankomst på den russiske platform er 21 dage, men vi garanterer ikke for 21 dage efter ankomsten.Det kan kun tage 15 dage.Det kan tage endnu 45 dage, hvilket er det normale område.Hvis tvisten er indgivet senere end forventet, vil dette derfor ikke blive accepteret.beder til at være undskyldt.

3. Om sporing logistik oplysninger

Der henvises til følgende i henhold til den logistiske metode, du har valgt.

Tilgængelig: www.krabaskens.dk Standard Shipping/ePacket Pakke/Kina Post Air Mail (et par lande, der ikke støtter eller blot spore oplysninger) / www.krabaskens.dk Saver Fragt (simpel tracking information) / www.krabaskens.dk Premium Forsendelse.

Tilgængelig: Cainiao Super Guide / China Post Almindelige Lille Pakke Plus / Yanwen Økonomiske Air Mail.

4. Om størrelse

Nogle af produkter, der er elastisk stof-produkter.Efter manuel måling, fejl 1-4 cm er inden for det normale område.Du skal være rimelige, før du køber.

5. Om farve forskel

Vores produkter er rigtige skud.Faktiske produkter og billeder kan variere på grund af forskelle i lys, display eller produktion masse.Kan du overveje nøje, før du køber.

6. Om takster

Alle varer, der sælges i denne butik ikke omfatter eventuel told i modtagerlandet.Takster for alle landene er, som afholdes af køber.Forstå venligst, at den lokale politik, før du køber.Tak skal du have.

7. Om emballage

Vi tilbyder ikke detailpakning eller kun tilbyde en enkel OPP taske.Hvis du tilbyder handel eller som en gave, kan du overveje emballage spørgsmål.

8. Om henblik på at opdele

Hvis det produkt, du køber overstiger den vægt, volumen eller den mængde, der af den logistiske virksomhed, vil vi sende to eller flere pakker hver for sig.For eksempel, hvis du køber 15 stolebetræk, vi kan opdele dem i 2-pakke,En med 8 stolebetræk,andre med 7 stolebetræk,og send dem ud på samme tid.Men på grund af forskellige pakker, kan vi ikke garantere, at de kommer på samme tid, Måske vil man ankommer første og den anden vil ankomme senere.Vær tålmodig.Hvis du ikke kan acceptere det, så lad os det vide.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Technics: Vævet
  • mønster: Broderet
  • Materiale: Polyester / Bomuld
  • Bruger: Hjem
  • Model-Nummer: 8877
  • Mærke: DZQ
  • Mønster Type: GEOMETRISKE

3

The goods came in time. Not as in the picture. The color is bleached, but the fabric quality is acceptable.