CP 4PK GC41 GC 41 Høj Kvalitet Sublimation Blæk Patron for Ricoh GC41 til Ricoh Aficio SG3100 SG3110 SG3110DN SG3110D

CP 4PK GC41 GC 41 Høj Kvalitet Sublimation Blæk Patron for Ricoh GC41 til Ricoh Aficio SG3100 SG3110 SG3110DN SG3110D

kr306.50
Status
På lager

Ønskeliste
 • Tags: epoxi pistol, mpc3003, ricoh, ricoh mp c3004, ricoh 1100, ricoh sg2100n, sawgrass sg400, ricoh 3045, ricoh sp5210, gc41.

Problemer, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist eller forlader en negativ feedback.

Tak skal du have.

Mærke

Colorpro

SKU

SKU: A5-3011

Model-Nummer

GC41 Kompatibel blækpatron

Blæk Type

Sublimation blæk

Type Chip

Én gang chip

Indhold 1* BK / 1*C / 1*M / 1*Y

Blæk Mængde

BK:40 ML C/M/Y:32ML

Garanti

24 måneder

Kompatible Mærker

For Ricoh

Kompatibel printer model

For Ricoh IPSiO SG3100; IPSiO SG2100; IPSiO SG2100L; IPSiO SG2010L; Aficio SG3110DNW; Aficio SG2100N; Aficio SG3100SNW; Aficio SG3110DN; Aficio SG3110DNW; Aficio SG3110SFNW; Aficio SG7100; Aficio SG7100DN

sublimation blæk:

1.sublimation blæk:Også kaldes sublimation blæk, blæk termisk overførsel er en slags sprede dye blæk, hører til de vand-baseret blæk, i modsætning til andre blæk, blæk termisk overførsel til at gå gennem høj temperatur for at farve overførsel udskrivning til elementet for at få vist den oprindelige farve, først på overførsel af papir udskrivning farve er ikke den endelige farve, efter overførsel udskrivning for at se originalversionen af colo

2. Sæt ikke printhovedet: alle materialer har været strengt, før produktionen af super rensning, hver procedure er gennemført i den klasse rensning workshop, til at fjerne den forurening, der er forårsaget af eksterne støv i patronen fænomen; hertil kommer, at blækket, før du udfylder efter 1 um og 0,5 um og 0,2 um videregående strenge filtrering, således at helt at fjerne fænomenet tilstopning af printhovedet.

3. God stabilitet: den blækpatron, BRUGER den sydkoreanske oprindelige høje kvalitet green blæk, og en blækpatron er ikke dårligt, ikke har de egenskaber, nedbør, det er ikke let Ken farve, stabil kemisk.

4. Farven er naturlig realisme: vedtaget ved blækpatronen er baseret på egenskaberne af forskellige typer af trykmaskine ink-jet efter justering af tilsvarende komponenter og chromaticity og stringent videnskabelig proces, raffinerede, men bliver; Den blækpatron, BRUGER den tyske avancerede generelle påfyldning udstyr, præcis påfyldning under vakuum tilstand, så som at sikre, at hvert produkt udskrive farver, lysende, smukke, naturtro.

5. God kompatibilitet: fysiske og kemiske egenskaber af blækpatroner for at bruge strenge test, analyse og undersøgelse af de fysiske og kemiske indekser og farven mere til de originale blækpatroner, med 100% af den originale blæk kompatibilitet, spytte ud blæk dot altid glat, ensartet, klart.

Kapacitet:

6. Blæk patroner med tyske professionel inkjet svamp, svamp er afbalanceret hydrofiliciteten og godt blæk absorption ydeevne, for at opnå en høj grad af absorption, opbevaring og kontrol af blæk flow-hastighed og flow, der sikrer, at blæk kapacitet er nok, blæk flow.

7. Holdbarheden er lang, blækpatroner bruge med en stærk kemisk stabilitet, behandling patroner er i en helt sterile, konstant temperatur miljø, som er den kraftfulde garanti patronen opbevaring periode på to år

Overførsel udskrivning effekt:

Shopping Proces:

1.Alle varer vil blive afsendt inden for 3-7 dage efter modtagelse af betaling.

2.Lasten vil blive afsendt fra Kina post.Og det vil tage 15-35 dage til at ankomme din side.Hvis der skal sendes med DHL,Fedex,EMS,UPS og TNT(om 3-8 dage), så lad mig det vide.

3.Det vil tage 15-35 arbejdsdage at ankomme din side.

Bemærk : nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil vi hjælpe dig med at spore det.

1.Vi accepterer betaling

som:WesterUnion,Paypal,MasterCard,American

Hurtig kredit kort,T/T, og Kontanter.

2.Sørg for, at din adresse til højre for shipping, før betaling.

3.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

1.Hvis de produkter, der har nogle problemer med kvaliteten,vi vil tilbyde restitutioner eller udvekslinger elementer.

2.Hvis du har nogen spørgsmål under brug,plesse kontakte os ,og vi lover at give dig nogle tekniske vejledning.

1.Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2.Hvis du er tilfreds med vores produkter,bedes du forlade os aktiv feedback.

3.Kontakt os, inden de forlader en negativ neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Mange tak for dit samarbejde.Giv os fem stjerner →

 • Kompatible Mærker: Ricoh Inkjet
 • Certifikat: ISO9001 ISO14001 SGS
 • Mærke: NoEnName_Null
 • Garanti: 24 måneder
 • Funktion: Kompatibel
 • Patron Status: Fuld
 • Model-Nummer: gc41
 • Blæk Type: Med sublimation blæk
 • Efter-salg: Perfekt komplet sæt af efter-salg service
 • farve: C,K,M,Y
 • Products range: All OEM brand, full range model
 • Type: blækpatron
 • Bulk Pakning: Ja
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Ink volume: BK
 • Price quote: Most competitve factory prices