Nyttige Håndklæde Bar Håndklæde Rack Badeværelse, Køkken, vægmonteret Håndklæde Opbevaring Bøjle Hylde og håndklædeholder, Badeværelse Håndklæde Rack Støtte

Nyttige Håndklæde Bar Håndklæde Rack Badeværelse, Køkken, vægmonteret Håndklæde Opbevaring Bøjle Hylde og håndklædeholder, Badeværelse Håndklæde Rack Støtte

kr75.29 kr52.73
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: bad hylde, bolden pompom, badekar indehaver, badeværelse håndklæde hylde, badeværelse hardwar, indehaveren håndklæde, badeværelse shelv, bar håndklæde, tørretumbler håndklæde, badeværelse tilbehør sæt.

Beskrivelse: Det er smukt, praktisk og kan spare plads på væggen.Det kan bruges til at hænge håndklæder, badehåndklæder og tøj.Det gælder for køkken og badeværelse.Det består af stainlesssteel struktur, som er nem og økonomisk for os at installere.Det kan være bevægelige og roterende 180 grader på din vilje.Køkken & Badeværelse Arrangør: Hold dit køkken og badeværelse er klar med den organisering rack.Håndklæde i køkken, brusebad lige der, hvor du har brug for dem.Nem at Installere: Søm-fri installation.nem at bruge.Specifikation: 100% Helt nye og høj kvalitet Materiale :Jern Størrelse:24 x 9cm(9.44 x 3.54 tommer ) Velegnet til køkken og badeværelse Pakken Indeholdt: 1x Håndklæde Bøjle

1. For russisk/ Ukraine/ Hviderusland købere, Bedes du skrive dit Fulde Navn , så vi kan sende din ordre.

2. For Engros , vil vi tilbyde rabat eller hurtig forsendelse, som DHL, EMS.

3. Drop Shipping , vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os. ( Ingen pris, Ingen virksomhedens navn )

4. Hvis du har en høj volumen af ordrer, kan du gøre drop shipping her.

BOGMÆRKE butikken, så køber de elementer, du vil købe, vil få 2%-3% anden rabat.Hvordan kan jeg spore min pakke ?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud ?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

1) Din Positive kommentarer, der er afgørende for vores forretningsmæssige succes.Vi beder, at du kan tage et sekund for at give os positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5. Vi takker dig på forhånd for jeres tid, og håber du er tilfreds med dit køb, og vores service.

Skulle du ikke være tilfreds med din transaktion:

2) Bedes du kontakte os med det samme, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, som vi vil gøre vores bedste for at løse problemet til din tilfredshed.Åben konflikt er ikke den bedste måde at beskæftige sig med problemet.Kommunikation er ofte nøglen til at løse problemer.

  • Type: Håndklæde Stativer
  • Overfladebehandling: Chrome
  • Stil: Kort
  • Model-Nummer: 001
  • Længde: <50cm
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Håndklæde Rack Type: Tre-Lags