S/N: C2-112-Pladsen Tool Indlæg SIEG C2 Metal Værktøj Indehaver

S/N: C2-112-Pladsen Tool Indlæg SIEG C2 Metal Værktøj Indehaver

kr220.72 kr154.51
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: tremme af indehaveren, support tool, drejebænk taper, indehaveren værktøj, for drejebænk indlæg, quick change-cutter rest, hurtig chang værktøj, værktøj vend, boring cutter indehaver, c2 drejebænk.

Kære Kunder,

Tak for din opmærksomhed!

Her er nogle punkter vi er nødt til at vise dig, før du foretager bestillinger:

1 .Kina Post er billige, men det vil tage så lang tid, endda måneder.Derfor, prøv at bruge DHL eller Fedex, hvis du har brug for den del presserende.

2 .Da specielle produkter, vi sælger, det er ikke nemt for nogle folk til at bekræfte, hvilken del der er passende.

Her er en enkelt måde at henvise til (Kun til reference, bedes du kontakte for at få hjælp, hvis du ikke er sikker på, om det passer) :

Om levering

1. Hvis du er i Brasilien, Argentina , Chile, Tyrkiet, bedes du give din CNPJ / CPF - / CVR-nummer, hvis sender via DHL/Fedex/UPS/TNT, eller vil vi ændre shipping måde at EMS uden at informere.

2. Hvis du er i Rusland , bedes du angive dit fulde navn .

3. Via DHL/Fedex/UPS/TNT, vil der være ekstra gebyr $45, hvis din adresse er den fjernbetjening , vil vi chang det til EMS, hvis du ikke betaler den eksterne adresse ekstra omkostninger. (Kina Post Luft Parcel, hvis der ikke er nogen EMS til dit land )

4. Vi promiss elementerne er de samme, som de er beskrevet, men vi har ret til at ændre neutral pakke uden logo, som kunne være anderledes, som det ser ud på billederne.Eller der kan være høje SKAT, du skal betale.

5. Hvis pakken er mislykkedes leveret siden de forkerte, eller der mangler nødvendige for shipping oplysninger, eller du ikke gør det toldbehandling, vil vi ikke bære noget ansvar.

  • Materiale Type: C2-112-Pladsen Tool Indlægget/SIEG C2 Metal Værktøj Indehaver
  • Mærke: PUOU
  • Item Længde: part number oe oem model C2-112 C2112 C2 112