Original Meikroo cykling bib lange bukser Pro Team Aloha mønster cykling bib tights til mænd med lav pris

Original Meikroo cykling bib lange bukser Pro Team Aloha mønster cykling bib tights til mænd med lav pris

kr202.33 kr105.21
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: piece aloha, marcelo, babushka panda, bil aloha, bone aloha, cupcake panda, malakit dyr, guld aloha, roar, vedhæng aloha.

Asian størrelser.check størrelse tabel, før du placerer en ordre, bedes du!! Hvis du ikke er sikker ,kan du efterlade en kommentar i din bestilling.Som' Højde 160 cm og Vægt 50kg'.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Udfyld venligst din leveringsadresse, så kontakt telefonnummer .især Rusland køber du bedes venligst bekræfte dit fulde navn.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

Leveringstid: shipping tid i løbet af feriesæsonen vil være længere end normalt.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om en udskiftning inden for 7 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
  • Materiale: Polyester
  • Mærke: Meikroo
  • Element Type: STRAMME
  • Mønster Type: Solid
  • Køn: MÆND
  • Item Længde: FULL LENGTH
  • Sport Type: Cykling